Štěstí

Jste šťastní? Co si představujete pod pojmem štěstí. Jsou to peníze,láska či dobré pracovní místo? Jaká je Vaše životní priorita? Co by Vám stačilo ke štěstí?

Moderátoři: morgue8, Johnny Depp, heminstein, Hope, Rotacak, Moderátoři

Štěstí

Příspěvekod smajlík » 16th duben 2004, 19:47

Jste šťastní? Co si představujete pod pojmem štěstí. Jsou to peníze,láska či dobré pracovní místo? Jaká je Vaše životní priorita? Co by Vám stačilo ke štěstí?
Naposledy upravil smajlík dne 19th květen 2004, 17:06, celkově upraveno 1
Obrázek
Stránky na podporu Jiřího Kajínka
smajlík
Autor stránek
Autor stránek

Věk: 34

Příspěvekod Denemon » 6th květen 2004, 13:03

štěstí je dost relativní pojem a každý si pod tím představuje něco jiného. Ja tvrdfím že štěstí ovlivní člověk kterého opravdu milujete bez výhrad.
Denemon

Příspěvekod ..umírající.. » 29th červen 2004, 20:37

Prioritou jedna je pro mě láska - nemůžu říct, že kdybych neměl ani vindru, že budu i tak šťastný-to nevím, ale momentálně, jaký vedu život ( ještě bydlím s rodiči a jdu studovat ), tak jsem nadmíru spokojen - mám dobrý život a mám-li vycházet u tohodle, "stačí" mi k šťastnému životu bydlení, nějaká práce, která mě uživí a zajistí pravidelný příjem a holku, jakou teď mám.
Jedno je pro mě ale jisté - kdybych ztratil holku, těžko bych mohl být šťástný - to by žádné peníze či nic jiného nahradit nedokázalo..
..jak já říkám, pro mě je láska vším..
Nekdo kdysi rekl, ze je lepsi lasku ztratit nez nikdy nemit..
..ja rikam, tak si to zkus.
..umírající..
Přispěvatel
Přispěvatel

Věk: 26

Příspěvekod Michal » 17th červenec 2004, 20:27

Kto je veriaci tak pozna odpoved hoci az na druhom svete... . Tak veru.
Michal

Příspěvekod iraz » 25th září 2004, 21:17

ŠTĚSTÍ???muška jenom zlatá :-D
iraz

Příspěvekod Návštěvník » 16th říjen 2004, 12:56

moje stastie je moja laska nic ine k zivotu nepotrbujem. laska nahradi naozaj uplne vsetko.
tesim sa nato ak raz spoznam tu pravu lasku ktoru budem milvat celou svojou bytostou. sice teraz taku jednu mam ale moje city su bohuzial neni obetovane.
prave teraz som stastna neni.......
Návštěvník

Příspěvekod Grapefruitik » 16th říjen 2004, 21:33

Co je štěstí?Nevím...nevím jak to shrnout...štěstí je svět.Štěstí je výhra i prohra,je to láska i nenávist,život a někdy i smrt,štěstí je krása,štěstí je bolest,štěstí je vztek i zvědavost,štěstí jsou otazníky...štěstí...štěstí je ŽIVOT!
Lenička
Grapefruitik
Častý příspěvatel
Častý příspěvatel

Věk: 24

Příspěvekod Návštěvník » 17th listopad 2004, 21:46

Grapefruitik píše:Co je štěstí?Nevím...nevím jak to shrnout...štěstí je svět.Štěstí je výhra i prohra,je to láska i nenávist,život a někdy i smrt,štěstí je krása,štěstí je bolest,štěstí je vztek i zvědavost,štěstí jsou otazníky...štěstí...štěstí je ŽIVOT!

Přesně tak, štěstí život, nebo spíš to, co si z něj uděláme... Nebo spíš život je spousta příležitostí ke štěstí.. A je jich tolik, že se to zdá nemožný, kdybych si měl vybavit všechny ty okamžiky, kdy sem byl šťastnej, budu tu dozejtřka... A je to i o tom ukázat ostatním, že to tu štěstí je, protože když někomu udělam radost, je to pro mě větší pocta než jakýkoliv jiný ocenění.. :xmas:
Návštěvník

Příspěvekod Swordslayer » 17th listopad 2004, 22:30

Grapefruitik píše:Co je štěstí?Nevím...nevím jak to shrnout...štěstí je svět.Štěstí je výhra i prohra,je to láska i nenávist,život a někdy i smrt,štěstí je krása,štěstí je bolest,štěstí je vztek i zvědavost,štěstí jsou otazníky...štěstí...štěstí je ŽIVOT!

Přesně tak, štěstí život, nebo spíš to, co si z něj uděláme... Nebo spíš život je spousta příležitostí ke štěstí.. A je jich tolik, že se to zdá nemožný, kdybych si měl vybavit všechny ty okamžiky, kdy sem byl šťastnej, budu tu dozejtřka... A je to i o tom ukázat ostatním, že to tu štěstí je, protože když někomu udělam radost, je to pro mě větší pocta než jakýkoliv jiný ocenění.. :xmas:
To, co svět potřebuje, je více skromných géniů; už je nás tak málo... X-D
Swordslayer
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod nek » 18th listopad 2004, 10:24

Po přečtení vzkazů se mi vybavil jeden citát, který jsem si vypsala z knihy I. Borské "DOKTORKA Z DOMU TRUBAČŮ". Hlavní hrdinka odjela na Východ léčit, věnovala se této práci ze všech sil, zanedbávala proto i své dítě. Byla spokojená, ale nevěděla to, protože si to neuvědomovala. Pak přišla trápení, problémy s nemocným dítětem a ona se zamýšlela nad svým životem: "Mně se to zdálo tak samozřejmé, a ono to bylo štěstí." Obvykle si štěstí uvědomíme, až když je pryč a my jsme nešťastní.
nek

Příspěvekod Swordslayer » 18th listopad 2004, 16:26

Obvykle si štěstí uvědomíme, až když je pryč a my jsme nešťastní.

:reg: Štěstí je často jako brýle, které člověk marně hledá. Nenajde je, protože je už má na nose.
Paul Horbiger

Ale dost citátů, je to docela návykový ;) Jasně, když je ti smutno, vzpomínáš, jak bylo, a neni ti z toho o moc líp (zato když si vzpomeneš na bolest, je ti hned mnohem hůř ::brou:: ), ale štěstí už na tebe zase číhá někde za rohem, snadno ho poznáš, je to úsměv, je to svítání - a je to hlavně absence obav, chvíle, kdy nemáš strach, kdy myslíš na současnost.. No, možná jenom pro mě :o), ale nemoh sem to sem nenapsat
Swordslayer
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod gombik » 19th listopad 2004, 18:34

moje stastie je momentalne niekde velmi daleko odo mna... neviem kde ale strasne sa tesim ked ho opat najdem. byt stasrna je ten najkrajsi pocit. dufam ze to nebude dlho... do svojho stastia zahrnujem vsetko. hlavne lasku :inlove: :huh: :dontgetit:
radka
gombik
Uživatel
Uživatel

Věk: 20

Příspěvekod Ekviliptik » 20th listopad 2004, 21:05

Štestí...? Pro romantika je to věčná láska, pro chamtivce peníze, pro chudáka holý život.. A co znamená štěstí pro mě.. Jsem romantik, věřím na věčnou lásku. Vím, že ke štěstí je potřeba i trocha peněz. Pro štěstí potřebuju přátele, kteří mě mají rádi, kteří mi pomáhají.. Štestí je od všech krásných věcí trochu.. To je štěstí pro mě, ale nejvíce pro mě znamená láska.. :huh:
Ekviliptik

Příspěvekod Cha-em-Uaset » 21st listopad 2004, 19:13

Když to člověk otočí, tak má štěstí každý den, mam štěstí že mě nepřejelo auto, že jsem ráno nezaspal, mam štěstí že mam fajn kamarády, podle mě jde jen o to to štěstí si ukázat... A říct to jsem měl štěstí a to ¨blabla"...
Takový je můj názor na štěstí. Je ho všude plno jen ho najít :-D
Cha-em-Uaset

Příspěvekod Swordslayer » 21st listopad 2004, 21:04

Speedy: Ještě bych to doplnil, je spousta věcí, kdy máš štěstí - žes potkal tohohle člověka a on se mohl stát tvým kamarádem, žes zmeškal vlak a potkal fajn holku atd., ale to, že on se pak stal tvým přítelem a ona tvojí slečnou, to už bys neměl vidět jako štěstí, ale ukázat si (a koneckonců přiznat si :o), že za tím vším stojíš i ty sám. Koneckonců, štěstí je občas potřeba trošku pomoct... No a když si toho všimneš, můžeš bejt přinejmenším v tomhle spokojenej sám se sebou, a to je taky střípek štěstí.. teda pořádnej kus štěstí ;)
Swordslayer
Uživatel
Uživatel

Další

Zpět na Štěstí