Neviem ako pokračovať...- určeno pro Horrora na jeho problém

Asi není moc co dodat.Sám jich mám spoustu,ale člověk všechno drží v sobě.... Podělíme se?

Moderátoři: morgue8, Johnny Depp, heminstein, Hope, Rotacak, Moderátoři

Neviem ako pokračovať...- určeno pro Horrora na jeho problém

Příspěvekod Návštěvník » 20th červen 2005, 18:22

Ja mám taký špeciálny problém. I keď tém ako ,,ešte som s nikým nechodil" alebo ,,neviem ako začať" som tu našiel aj viackrát, ale ja mám problém takýto. Ja so zoznámením nemám problém (takže viem ako začať) ale neviem ako pokračovať. Nechcem rozhadzovať po iných témach svoje príspevky ktoré končia tým že si neviem nájsť holku a hladať kdo kam odpovedal. Tak sa presťahujme s mojim problémom sem a nezaťažujem iné diskusie. Takže:

Neviem si zbaliť babu. Mám už 23 a nikdy som nemal babu! Ale u mňa nikdy nebol problém ako randiť či ako komunikovať. U mňa je ten problém že nejako sa nechytajú a nech robím čokoľvek nedokážem to dotiahnúť na viac ako kamarátstvo. Tie klasické veci ako dvoriť, randiť, atd. som skúšal. Robím to tak isto ako väčšina ostatných chalanov, chodím sa zabávať, veľa chodím von, mam veľa kamošiek, ale v oblasti lásky mam stále smolu. Tak teraz neviem o čo ide. Buď ja som večný smoliar alebo niečo robím zle, ale čo? Je to ako začarovaný kruh, baba ktorú chcem ja, nechce mňa, a opačne. Ja nechápem ako vznikajú potom páriky? Na to aby sa našli dvaja takí čo sa lúbia obojstranne je prakticky nemožné. Vždy je to tak že sa chalanovi nejaká buchta zapáči, alebo v menej prípadoch babe chalan, ale také som ešte nezažil že sa dvaja na seba pozrú a okamžite sa zalúbia obojstranne. Proste chalan dvorí a pomaly si dobíja srdce tej babeny a tá mu nakoniec povolí... Ja však mám smolu. Vždy ma odpíšu s kalerábikmi že si nekazme kamarátstvo vzťahom, alebo že, ma má rada len ako kamaráta... Vždy to dotiahnem len na kamarátstvo a im sa stále páči niekto iný. Jak je možné že podľa štatistiky je žien viac a predsa sa mi nikdy ani jedna neujde. Aj kamošky sú všetky, zadané, vydaté, alebo s dakým chodia, a tých 10% slobodných túži po inom klukovi. Tak čo vy na to?
Návštěvník

Příspěvekod DURACELL » 20th červen 2005, 19:22

Hoj ty spekulante! :blush: uz som ti inde pisal co treba spravit. Nasetri si dve tri tisicky a vyhladaj najblizsi eroticky salon. Sice problem s laskou ti to nevyriesi ale uz nebudes musiet nariekat ze si panic. :lol: vyskusas si ake to je byt so zenou ,,doopravdy"
DURACELL

Příspěvekod Markulita » 21st červen 2005, 06:45

Píšeš, že baba, kterou chceš ty, nechce tebe a opačně. Tak to vem z toho opačného konce a vem první, která bude chtít tebe, slev z nároků, a uvidíš, třeba z toho i něco bude. ;) :blush:
Markulita
Přispěvatel
Přispěvatel

Věk: 33

Příspěvekod Nellinda » 21st červen 2005, 10:19

Duracell:
Panictví je snad nějaká nemoc, nebo co???! :evil:
Je to hloupost, jen by toho litoval.
Nellinda
Má srdce na dlani
Má srdce na dlani

Věk: 30

Příspěvekod Davson » 21st červen 2005, 14:33

Markulita: otázka je spíš, zda jeho nějaká chce.

Nellinda: no, pokud by se mu to líbilo, tak nevím, zda by toho litoval :)
Davson
Má srdce na dlani
Má srdce na dlani

Věk: 22

Příspěvekod Nellinda » 21st červen 2005, 15:51

Davson:
Svým způsobem máš pravdu.
Nicméně já svým taky, protože jsem prostě dost citově založená a jsou věci, který jsou pro mě naprosto bez debat. Občas jsem ale realitou a postojem některých lidí velmi drsně vytržena ze svých hodnot. :roll:
Nellinda
Má srdce na dlani
Má srdce na dlani

Příspěvekod Návštěvník » 22nd červen 2005, 00:26

otázka je spíš, zda jeho nějaká chce.
Presne to o mňa ani nezakopnú. Radšej si pojdu po klucích co majú skútre a značkové hadry...
To že: baba, kterou chceš ty, nechce tebe a opačně... To opačne sa nestáva bolo to tak ilustračne myslené že je málo šancí aby sa našli dvaja čo sa zalúbia lebo vždy holky čo sa mi páčili boli zadané, vydaté alebo jedou po nejakom inom klukovi.
Návštěvník

Příspěvekod Nellinda » 22nd červen 2005, 12:52

Horror: Já pořád nevím, kde jsi vzal to pitominu, že holky pasou jen po bohatých klucích.
To je takovej sebelitující názor... :roll: ;)
Nellinda
Má srdce na dlani
Má srdce na dlani

Příspěvekod Davson » 22nd červen 2005, 20:32

Nellinda píše:Horror: Já pořád nevím, kde jsi vzal to pitominu, že holky pasou jen po bohatých klucích.

Tato pitomina je ovšem zčásti pravdivá. Je to dáno vývojem společnosti, který tlačil dívky, aby se provdali za silné a zajištěné jedince, není to tak dávno, co byli sňatky předem domlouvány rodiči, na některých místech to platí dodnes. Společnost se doposud tohoto zcela nezbavila, vždyť spousta rodičů (a třeba i profesorky na našem gymplu) ženou holky do výhodných vztahů. Čest nekonformistkám.
Davson
Má srdce na dlani
Má srdce na dlani

Věk: 22

Příspěvekod Návštěvník » 22nd červen 2005, 21:12

Dobre vy ste to chceli!

Realita o babách
Tak aby ste zase netvrdili že je to len tým že mám zlé skúsenosti a tým že sa pohybujem len v okolí diskotékových krav, tak vám napíšem zopár skúseností mojich kamarátov a každy príbeh patrí inému kamarádovi a každý z nich je z iného mesta a vždy ide o rôzny druh báb (slušáčky, diskopipky, biflošky atď). A je tam aj rôzna veková kategória tak ani nemôžete tvrdiť že to je len pubertiacky rozum...

Prvá skúsenosť - Auto
Kamarát šiel na diskotéku na svojom aute (stará škoda 120) u baru sa zoznámil s nejakou holkou a po zábave nemala spoj tak jej navrhol že je tu na aute a že hu zvezie. Holka súhlasila no ale keď vyšli von tak mu povedala že ona do takej starej rachotiny nesadne, to radšej zavolá kamošovi ktorý má octaviu a zvezie ju za 10 minút. Tak vidíte nestačí mať auto ale musíte mať aj poriadne fáro aby sa na vás holka nevykašlala...

Druhá skúsenosť - Tuláčka
Toto sa stalo mne. Pozvala ma kamoška po ktorej idem na diskotéku a najprv robila veľký humbuk že prosím poď a také. A dopadlo to takto. Bol som sňou asi hodinu, hovoril jej samé lichôtky a ona len prikivovala. Potom za hodinu zmizla ani búú ani méé a odvtedy som ju nevidel. Pak dobehla druhá jej kamoška a pýtam sa jej kde je renata a ona že tam se líba s nejakýma klukama... A tam sa zadrbala s dajakými kluky a ani búú neřekne. Tak to teda je čo potom?

Tretia skúsenosť - Podraz
Babenky poprosili kamaráta či ich nezvezie autom na diskoteku. Tak samozrejme on bol rad ze moze zobrat holky a rad pomoze kamoskam. Samozrejme bavili sa snim kym si nenasli nejakych krasavcov a potom sa uz pridali k svojim novym objavom. Kamos sa nastval ze on ich zvezie a vsetko a oni spravia toto, tak sa zobral a odisiel lebo nebude robit paničkám taxislužbu. Nech ich odvezú ich princovia...

Štvrtá skúsenosť - Podraz
Kamarát si nabalil nejakú slušáčku, nejde o nejakú superkrásnu barbie ale skôr o takú úprimnú holku. Tak začali spolu chodiť von, písala mu dosť nádejné esemesky a řekla mu že má zlé skúsenosti s kluky tak je opatrná. A on že jasné v pohode. Potom prišiel velký boom. Len tak zničoho nič zistil že sa tá holka dala dokopy s 35 letým rozvedeným mužom. A zase čo na ňom tá holka videla vždyť je jí teprve 19 nebo 20 let. A je zajímavé že jemu nakecávala že je opatrná a také kaleráby a odrazu toto? Čo myslí dokedy sním vydrží.

Piata skúsenost (viackrát) - Zoznámenie
Kolkokrát sa mi stalo že som sa zoznámil s holkou a prvé otázky boli hneď že či mám auto a či som zabezpečený. Potom boli aj otázky či mám vlastný byt a tak podobne. Proste spýtali sa ako som na tom finančne a keď som povedal že nemám auto tak povedali BYE BYE...

Všeobecná skúsenosť
Potom si holky vravia že sú romantické a my kluci jsme perverzáci... Na to bych se podíval! Na teletextu (na slovensku je taková služba chat přes teletext že pošleš SMS a zjaví sa v bedně) píšu samé takové veci že ,,můj kluk už nevládze chtěla bych to skusit s někým jiným" alebo ,,hledám kluka na sado-maso hry a pod. A ješte dodám že na škole všichni 16 leté holky už měli za sebou kopu vztahů a X skúseností (třeba i v sexu) a my v 16-ti letech jsme si ledva koupili erotický časák a zízali jsme na to jako na zázrak. Tak kdo je teda perverzní? A kdo sexuje v mladším věku? No jasne že holky! A ďalšia fakta testované na troch kamarádoch keď ideš po holke romantikou tak si o tebe myslí že toto je čo za zaostalého týpka a hneď si nabalí dákeho frajeríka čo je přetáhne a zahodí ale kdyby sme mi pospíchali tak sme hneď perverzáci... A ešte to že som si všimol že čím väčší fagan, glázer o to víc holky přitahuje. Je zajímavé že i ty pankáči u nás co vysedávají na sociálnych dávkach a nic nemají (párkrát bylo že jim ješte holka platila pivo) a předse je ti kluci přitahujou. A my obyčajný úprimní kluci o nás nik nezakopne. Stále sa redej dajú dokopy s nejakým glázrem co im ublíží a potom se dou vyplakat že jaký sú kluci zlý a že ako sa chudinka zklamala. Tak ti treba! Mňa odmietne a radšej sá dá dokopy s nejakým frajerom čo ju ajtak časom odkopne a potom mi bude vyplakávať že aká je nešťastná. Ale aby to skúsila s nejakým takým ako ja alebo moji kamoši tak to né. Samozrejme pôjde tvrdohlavo ďalej a bude čakať na princov a vždy sa sklame a potom keď jej nejaký cezpolný zajko uděla decko bude mít 30 a díte na krku tak jej už budem dobrý i my! Tak sorry ale i my si chcem užít mládí. Holky si budou lítat od kluka ke klukovi a pak když ostane slobodná matka s dítetem tak jej už budu dobrý abych ji živil... Tak to je to je realita!

PS: Slová láska a věrnost u mňa patrí do sekce Sci-Fi
Návštěvník

Příspěvekod Rotacak » 22nd červen 2005, 22:08

Pockej az lasku poznas, uz to pak scifi nebude :)
Obrázek
Rotacak
Moderátor
Moderátor

Věk: 29

Příspěvekod Návštěvník » 23rd červen 2005, 02:22

Rotacak píše:Pockej az lasku poznas, uz to pak scifi nebude :)

Ale můj problém je práve ten že kdy ji spoznám... Při dnešních holkách se to nedá.
Návštěvník

Příspěvekod Nellinda » 23rd červen 2005, 15:07

Davson píše:
Nellinda píše:Horror: Já pořád nevím, kde jsi vzal to pitominu, že holky pasou jen po bohatých klucích.

Tato pitomina je ovšem zčásti pravdivá. Je to dáno vývojem společnosti, který tlačil dívky, aby se provdali za silné a zajištěné jedince, není to tak dávno, co byli sňatky předem domlouvány rodiči, na některých místech to platí dodnes. Společnost se doposud tohoto zcela nezbavila, vždyť spousta rodičů (a třeba i profesorky na našem gymplu) ženou holky do výhodných vztahů. Čest nekonformistkám.

To máš pravdu. Ale vezmi to zase z druhé strany. V porovnání s dřívější dobou se z těchto praktik děvčata vymaňují.
A upřímně řečeno - za tohle nemohou ženy, ale společnost.
Nellinda
Má srdce na dlani
Má srdce na dlani

Příspěvekod Nellinda » 23rd červen 2005, 15:17

Horror:
Dobře, i já vnímám to, že je spousta holek, co už na základce má za sebou spoustu kluků (málokdy je to vztah s delším trváním), kouří, chodí často do hospod a leckteré už mají za sebou i sex.
Jenže ono taky...holky jsou psychicky vyzrálejší, než kluci. Nemůžeš srovnávat stejnou věkovou kategorii, pokud jde o puberťáky.
A upřímně řečeno, ty příklady, co jsi psal... ano jsou. Věřím tomu.
Ale je spousta normálních a upřímných holek. Možná tomu nevěříš, ale jsou.
A já už jaksi nemám sílu pořád opakovat, že bys měl přestat všechny házet do jednoho pytle a ten pytel pak všude pomlouvat a dát mu cedulku "Mrchy". Nezlob se na mě, ale takhle si holku do důchodu nenajdeš.
Nellinda
Má srdce na dlani
Má srdce na dlani

Příspěvekod Návštěvník » 23rd červen 2005, 22:27

V porovnání s dřívější dobou se z těchto praktik děvčata vymaňují.
Vymaňují, vymaňují ale mňa nejak stále žiadna nechce...

Ale je spousta normálních a upřímných holek. Možná tomu nevěříš, ale jsou.
Ale kde sou. Vím ťažko sa hladajú a treba možná človek stretne 10x zlé holky ale na ten 11-ty alebo 12-ty pokus už snaď nájde tú pravú ale ja stretnem 150 holek a stále medzi nimi neni tá slušná pravá holka tak kde potom také sú?

A já už jaksi nemám sílu pořád opakovat, že bys měl přestat všechny házet do jednoho pytle a ten pytel pak všude pomlouvat a dát mu cedulku "Mrchy". Nezlob se na mě, ale takhle si holku do důchodu nenajdeš.
To že si takto nenájdem holku do důchodu sem nepleť lebo zase nedelám to že stretnem holku a hneď jej poviem že je mrcha, to sa časom ukáže, ja som sa už X krát zoznamoval ne rôznych miestach s rôznymi holkami ale vždy to dopadlo rovnako: Nechala ma kôli hezčímu, povedala že je zadaná, alebo bola už vydatá... A k tomu zvyšku. Nehádžem ich všetky tak ale potom tie čo do toho pytla mrchy nepatria kde sú? Ak sú tak prečo som ich nenašiel? A to som hladal už fakt všade, diskotéky, internet, slušácke zábavy, vesnice, města, kroužky, turistika, kluby... A nikde som ju nevidel.

PS: Ty mi uveríš keď ti poviem že mám doma zlaté hodinky z vodotriskom? Samozrejme že nie, ale ak ti ich ukážem tak ich budeš vidieť na vlastné oči a potom už uveríš. Tak ja ako mám veriť že sú také holky keď som takú videl iba maximálnetak v romantickom filme? Ak takú potkám tak uverím...
Návštěvník

Další

Zpět na Trápení