Moderátoři: morgue8, Johnny Depp, heminstein, Hope, Rotacak, Moderátoři

Presne to o mňa ani nezakopnú. Radšej si pojdu po klucích co majú skútre a značkové hadry...otázka je spíš, zda jeho nějaká chce.
Nellinda píše:Horror: Já pořád nevím, kde jsi vzal to pitominu, že holky pasou jen po bohatých klucích.
To je takovej sebelitující názor...![]()

Davson píše:Nellinda píše:Horror: Já pořád nevím, kde jsi vzal to pitominu, že holky pasou jen po bohatých klucích.
To je takovej sebelitující názor...![]()
Tato pitomina je ovšem zčásti pravdivá. Je to dáno vývojem společnosti, který tlačil dívky, aby se provdali za silné a zajištěné jedince, není to tak dávno, co byli sňatky předem domlouvány rodiči, na některých místech to platí dodnes. Společnost se doposud tohoto zcela nezbavila, vždyť spousta rodičů (a třeba i profesorky na našem gymplu) ženou holky do výhodných vztahů. Čest nekonformistkám.

Vymaňují, vymaňují ale mňa nejak stále žiadna nechce...V porovnání s dřívější dobou se z těchto praktik děvčata vymaňují.
Ale kde sou. Vím ťažko sa hladajú a treba možná človek stretne 10x zlé holky ale na ten 11-ty alebo 12-ty pokus už snaď nájde tú pravú ale ja stretnem 150 holek a stále medzi nimi neni tá slušná pravá holka tak kde potom také sú?Ale je spousta normálních a upřímných holek. Možná tomu nevěříš, ale jsou.
To že si takto nenájdem holku do důchodu sem nepleť lebo zase nedelám to že stretnem holku a hneď jej poviem že je mrcha, to sa časom ukáže, ja som sa už X krát zoznamoval ne rôznych miestach s rôznymi holkami ale vždy to dopadlo rovnako: Nechala ma kôli hezčímu, povedala že je zadaná, alebo bola už vydatá... A k tomu zvyšku. Nehádžem ich všetky tak ale potom tie čo do toho pytla mrchy nepatria kde sú? Ak sú tak prečo som ich nenašiel? A to som hladal už fakt všade, diskotéky, internet, slušácke zábavy, vesnice, města, kroužky, turistika, kluby... A nikde som ju nevidel.A já už jaksi nemám sílu pořád opakovat, že bys měl přestat všechny házet do jednoho pytle a ten pytel pak všude pomlouvat a dát mu cedulku "Mrchy". Nezlob se na mě, ale takhle si holku do důchodu nenajdeš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků