Věříte v lásku?

Pojďme si povídat o našich láskách a touhách.O trápení,radostech a zklamání...O našich snech... Vstupte a napište svůj příběh,názor a nebo radu...

Moderátoři: morgue8, Johnny Depp, heminstein, Hope, Rotacak, Moderátoři

Věříte v lásku?

Příspěvekod smajlík » 11th říjen 2003, 18:29

Věříte v lásku?
Naposledy upravil smajlík dne 14th červen 2005, 16:01, celkově upraveno 5
smajlík
Autor stránek
Autor stránek

Věk: 34

Re: Věříte vlásku?

Příspěvekod Návštěvník » 13th říjen 2003, 15:31

věříme,jinak přece není pro co žít......
Návštěvník

Re: Věříte v lásku?

Příspěvekod smajlík » 28th listopad 2003, 19:31

Strohá,leč velice pravdivá odpověd :o)
Obrázek
Stránky na podporu Jiřího Kajínka
smajlík
Autor stránek
Autor stránek

Příspěvekod Adriana » 1st prosinec 2003, 23:04

Kto ba po láske netuzil,co? :wink:
Adriana

Příspěvekod Návštěvník » 2nd prosinec 2003, 22:33

Adriana píše:Kto ba po láske netuzil,co? :wink:
To je pravda,ale ty ji prožíváš? Já ne :inlove:
Návštěvník

Příspěvekod Bushee » 14th prosinec 2003, 17:24

no i kdyz je mi jen 13, tak verim ale jeste se mi nepovedlo abych to nepokazila a chci abyste vedeli ze i mlady lidi maj k tomu cu rict... :roll:
Bushee

Příspěvekod smajlík » 15th prosinec 2003, 12:44

Bushee píše:no i kdyz je mi jen 13, tak verim ale jeste se mi nepovedlo abych to nepokazila a chci abyste vedeli ze i mlady lidi maj k tomu cu rict... :roll:

Rozhodně si nemyslím že by 13 letá divka nemohla být zamilovaná.Každý z nás byl,popravdě bych dnes věci kolem lásky řešil jinak.Hodně jinak. :lol:
smajlík
Autor stránek
Autor stránek

Příspěvekod Prcek » 15th leden 2004, 16:59

urcite v ni verim i kdyz jsem jeste nezazila ot pravy motylkovani v brise a podlamovani kolen kdyz se blizila prvni schuzka... :cry: a to z jedinyho duvodu...STRACH... :-( flirtovani a podobny srandy sou v pohode ale jak jde do tuhyho tak zdrham...kdyz takhle nekdy vyrazime a nekoho potkam ktery je opravdu ten coby za to stal tak uz si rikam ze nesmim couvnout a jit do toho protoze to chci prozit to stesti a zaroven i zklamani ale nejde to... :cry: co s tim?? :-(
Prcek

Příspěvekod Antiromeo » 15th leden 2004, 20:20

Prcek píše:urcite v ni verim i kdyz jsem jeste nezazila ot pravy motylkovani v brise a podlamovani kolen kdyz se blizila prvni schuzka... :cry: a to z jedinyho duvodu...STRACH... :-( flirtovani a podobny srandy sou v pohode ale jak jde do tuhyho tak zdrham...kdyz takhle nekdy vyrazime a nekoho potkam ktery je opravdu ten coby za to stal tak uz si rikam ze nesmim couvnout a jit do toho protoze to chci prozit to stesti a zaroven i zklamani ale nejde to... :cry: co s tim?? :-(

Kluci mají rádi odvážné holky, tak proč se bát, musíš si říkat "vždyť o nic nejde". Takhle to zní jednoduše co? Pamatuj "Člověk nakonec lituje toho, co neudělal, než toho, co udělal." Tak žádný strach a do toho. Není nic krásnějšího, než být bezhlavě zamilovaný, nechat se tím strhnout a unášet. Bacha na podvodníky :evil: co toho zneužívají.
Antiromeo

Příspěvekod smajlík » 17th leden 2004, 13:30

Souhlasim s tim,ze clovek lituje toho co neudelal.Jenze :roll: .Ono se to lehce rika,ale hure dela :idea:
smajlík
Autor stránek
Autor stránek

Příspěvekod Guest - Peta » 27th leden 2004, 18:49

Věřila jsem v lásku,ale ještě jsem jaksi nechápala co přesně to znamená.Až teď,když opravdovou lásku prožívám jsem si uvědomila,jaké je to štěstí. 8)
Guest - Peta

Příspěvekod Návštěvník » 2nd březen 2004, 20:30

Věřil jsem v lásku do včerejška,když jsem prisel k jedny holce a řek jí že ji miluju a ona mě odmitla :huh: :-( :cry:
Návštěvník

Příspěvekod number.one. » 8th březen 2004, 20:11

Určitě jo, protože KROMĚ LÁSKY NENÍ NIC, KVŮLI ČEMU BY STÁLO ZA TO ŽÍT!!!
A dá se to říct jen takhle´VŠE CO POTŘEBUJEŠ PRO ŽIVOT JE LÁSKA...[/b]
number.one.

Příspěvekod number.one. » 8th březen 2004, 20:13

Láska je nejkrásnější věc na světě!!! :inlove: :inlove: :inlove:
number.one.

Příspěvekod Návštěvník » 24th březen 2004, 09:59

A.J píše:Věříte v lásku?
:huh: ano věřím v lásku....i když poslední dobou se mi nějak vyhýbá:( :-( :cry: no asi protože sem se pořád nezpamatovala ze svých :jelen: láska umí všechno zranit :cry: ale dodat taky sílu k životu :rolleyes: ;) :huh: :huh: :huh:
Návštěvník

Další

Zpět na Láska