tak jsme tu po dlouhé době zase,abych se vybrečel ze svého života
Tak, od listopadu co jsem dostal kopačky se toho dost změnilo, přišel jsem celkem o dost přátel o keré už nestojím a nebudu i kdyby mi lezli po kolenou a oni vědi proč (jsou věci co se odpustit nedají). Od té doby je to takové jiné, neumím se sám zabavit, zkouším spát, zkouším chodit ven, zkouším být v práci, tuním si autí a starám se o něj, jezdím na nákupy...... Ale z níčeho nemam takovou radost jako dřív.... Na akce bych raději jezdil se svojí přítelkyní (kterou nemam). rád bych se seznámil a když už jsem měl spoustu možností, vždy jsem od toho couvnul a nevím proč.... Nebaví mě televize, práce, koníčci, sex...... Nic
Prostě si vždycky zalezu do ulity a jsem v ní a na okolí nemam chuť.... Mezi cizími lidmi si připadám jako blbec,tak sám nikam na akce nejzdím (pokud to nejsou nějaké srazy z italského automobilového klubu....)
Docela na nic život,.... v práci se těším až budu doma....příjdu domu a těším se do práce....sobota,neděle....to je peklo, protože přemýšlím co budu dělat, kam večer pojedu zase sám, nebo jestli se mam nebo nemam seznamovat.... nebo kdo semnou vyjebe....
Jak se z tohodle vysoukat? Nechce někdo z Vysočiny či okolí (Brno,Jihlava,Třebíč, Havl Brod Tišnov.......) zajít někam na akci? Mam auto, potřebuju se odreagovat.... Pít bohužel nemůžu, protože řídím...
Je to hrozná nuda

Novinky