potřebovala bych takovou menší radu, původně jsem neměla v plánu tady psát, ale všimla jsem si, že jsou tady celkem dost slušné názory tak jsem se rozhodla, že napíšu a uvidím. Chodím se svým přítelem půl roku, vztah máme krásný v pohodě. Rozumíme si po všech stránkách, hodně se spolu nasmějeme, jen nám prostě dobře. Ale je tu takový problémek. Můj přítel mi ještě nikdy neřekl, že mě miluje. To by mi až tak nevadilo, jelikož vím, že jsem jeho první dívka a že potřebuje více času na to, to říct, takže jsem mu řekla, ať mi to řekne, až to bude opravdu cítit, že si na to počkám, že nemusí na to spěchat. On byl rád, že jsem to tak vzala. Ale asi tak po 4 měsících mi řekl, že mě už začíná milovat, doslova, že mě už skoro miluje. Byla jsem šťastná jak blecha. O dva týdny později mi dokonce už řekl, že mě miluje a když jsem se ho zeptala jestli si je jistý, řekl že ano.
No ale asi o měsíc později když jsem mu já řekla, že ho miluju, tak mi to už nezopakoval. Neřešila jsem. Pak jsem to od něho opět uslyšela a byla šťastná. Ale zase se náš vztah posunul o měsíc a už zase nic. Tak jsem se ho zeptala, proč mi to jednou dokáže říct a jednou ne. A on, že to tak občas cítí a pak zase ne. Že mě má strašně moc rád pořád, ale to milovat cítí třeba jeden den a pak ne, a pak to zase někdy cítí a pak zase ne. Jako říkal mi ať to neberu špatně, dokonce se bál, že se kvůli toho s ním chci rozejít. Já mu řekla, že se sním rozcházet nemám v plánu, ale že toto slovo pro mě dost znamená a že nechci aby ho říkal jen tak, chápal to naprosto a bylo mu to i líto. Bojím se ale, že potom, když to bude opravdu upřímně myslet to budu brát už s rezervou bo si řeknu, že to zase myslí jen na jeden den. Já vím, že mě má šíleně rád a že je mu semnou dobře, ale tohle moc nechápu. Je pravda, že nikdy nikoho nemiloval, jsem jeho první dívka, na začátku si musel hodně na mě zvykat, jelikož to ještě nezažil. Teď si už zvykl, ale s tím miluji tě pořád neví a já taky moc nevím co si mám myslet. Jako nepotřebuju to hned slyšel, každý den, já si na to rádá počkám, jako já bych to byla neřešila kdyby mi to vůbec neřekl, čekala bych, ale když to řekl, tak to už vyžaduju slyšet aspoň občas to je jasné. Tak jakýpak na to máte názor? Budu ráda za každou odpověď ;-) Děkuji Lucka

Novinky