mam fakt problem, ktery nevim jak vyresit. Muj pritel, se kterym ziju 7 let a mam ho stale rada, je grafik. Doposud pracoval na PC hrach a delal fantasy namety, atp. Asi pred mesicem si dal inzerat, ze hleda zensky model pro svou praci. 1 modelka se mi moc libila - hezka, slusna. Druha vypada jako coura - vlasy cervene, zmalovany oblicej, pircing v jazyku a pupiku. Proti praci a pracovnim vztahum nemam namitek, ale ona slecna meho pritele zatezuje svymi soukromymi manyry, telefonaty, sms-kami a e-maily. On tvrdi, ze to souvisi s praci, ale stale o tom pochybuji. Prestalo jej take zajimat kam chodim s kym a nekolikrat mi rekl, at si delma co chci. Nekolikrat mi sliboval, ze uz "bude hodny", ale dnes jsem ho zase pristihla, ze s onou modelkou komunikuje pres mobil. (pry pracovne). Poradte prosim, jak se chovat, abych ho neodradila zarlivymi scenami, ale aby nemel pocit, ze mi je to jedno a ze si muze delat co chce.

. A pokud to nebude mít smysl, rozejdi se a zapomeň, protože jak mu to odpustíš jednou, tak to udělá i podruhé. V lásce vyhrává ten, kdo má rád méně. Život je moc krátký na to, aby se během něj měl člověk trápit 

Novinky