Můj velký problém....

Máte zkušenosti s touto hroznou "nemocí".Žárlí více muži nebo ženy?

Moderátoři: morgue8, Johnny Depp, heminstein, Hope, Rotacak, Moderátoři

Můj velký problém....

Příspěvekod lotus » 23rd duben 2004, 12:29

zdarek,
mam fakt problem, ktery nevim jak vyresit. Muj pritel, se kterym ziju 7 let a mam ho stale rada, je grafik. Doposud pracoval na PC hrach a delal fantasy namety, atp. Asi pred mesicem si dal inzerat, ze hleda zensky model pro svou praci. 1 modelka se mi moc libila - hezka, slusna. Druha vypada jako coura - vlasy cervene, zmalovany oblicej, pircing v jazyku a pupiku. Proti praci a pracovnim vztahum nemam namitek, ale ona slecna meho pritele zatezuje svymi soukromymi manyry, telefonaty, sms-kami a e-maily. On tvrdi, ze to souvisi s praci, ale stale o tom pochybuji. Prestalo jej take zajimat kam chodim s kym a nekolikrat mi rekl, at si delma co chci. Nekolikrat mi sliboval, ze uz "bude hodny", ale dnes jsem ho zase pristihla, ze s onou modelkou komunikuje pres mobil. (pry pracovne). Poradte prosim, jak se chovat, abych ho neodradila zarlivymi scenami, ale aby nemel pocit, ze mi je to jedno a ze si muze delat co chce. :-(
lotus

Příspěvekod smajlík » 23rd duben 2004, 14:47

Je dost těžké v tomhle radit. Asi už mezi vámi není tak intenzivní láska, jako byla na začátku vztahu. Myslíš že je to Tvoje chyba, nebo spíše chyba Tvého přítele? Říká se, že člověk hledá při nevěře něco, co nemá doma. Musíš se sama zamyslet nad tím, co by mohl najít u té "modelky". Je mi Tě líto :cry: , asi si dokážu představit jak Ti je a ještě k tomu, když máš svého přítele ráda. A rada? Bojuj o něj, dokud jsi ho ještě neztratila :oha: . A pokud to nebude mít smysl, rozejdi se a zapomeň, protože jak mu to odpustíš jednou, tak to udělá i podruhé. V lásce vyhrává ten, kdo má rád méně. Život je moc krátký na to, aby se během něj měl člověk trápit :idea:
Obrázek
Stránky na podporu Jiřího Kajínka
smajlík
Autor stránek
Autor stránek

Věk: 34

Příspěvekod Grapefruitik » 27th duben 2004, 21:48

Ahoj Lotusku!Souhlasim s A.J!Chapu,jako ženská,že je strašně těžký na takový "pracovní vztahy" reagovat neutrálně a bez emocí,zvlášť,když si ještě ani nejseš tak docela jistá,že to je jen pracovní vztah.Zamyskli se nad tím,proč svému příteli nevěříš,a jestli to má ještě jinej důvod,než ten telefon...Zůstává dýl v práci?Má s ní osobní schůzky mimo pracovní dobu?Měla by ses taky zamyslet nad tím,co říkal A.J. - chybí mu u tebe něco,co může najít u ní?
Podívej,osobně si myslím,že jestli ho miluješ,tak by bylo nejlepší se ho na to zeptat rovnou,co se děje...že jsi prostě poznala,že něco není v pořádku a ať ti poví,co v tom vězí,že to můžete společně zachránit - protože,ruku na srdce,sama to nedokážeš...a i kdyby jsi se postavila na hlavu,jestli on ztratil zájem a už tě nemiluje,tak neni co zachraňovat...bohužel... :-(
Opravdu by bylo nejlepší si s nim promluvit - bez nátlaku,bez výčitek,jen zjisti na čem jsi a jestli to má ještě cenu.Lepší,než si na sucho lámat hlavu...
Ale nezoufej,třeba to neni tak horký,jak to vypadá... :dontgetit:
Lenička
Grapefruitik
Častý příspěvatel
Častý příspěvatel

Věk: 24

Re: Můj velký problém....

Příspěvekod Gorčí » 7th prosinec 2005, 15:50

Tag jedna varianta je že mu řekneš narovinu, že žárlíš a druhá, že budeš dělat jako že si taky pořád s někým píše a když si toho nevšimne............tag je zahleděnej moc do sebe a svýho mobu, a máš právo žárlit :???:
Gorčí
Častý příspěvatel
Častý příspěvatel

Věk: 21

Příspěvekod apoc » 19th únor 2006, 13:44

ooh ziarlivost :-D taak to je ta najhorsia vec co moze byt, ale niekedy aj ta dobra..lebo ten druhy aspon vie ze ho ma rad..ale niekedy ta ziarlivost je zla...zavysi od typu cloveka :???:
Laska je najsilnejsia emocia, pretoze sucastne utoci na hlavu, srdce aj telo.
apoc
Uživatel
Uživatel

Věk: 23

Problém

Příspěvekod Honzin » 28th leden 2010, 16:35

zdravím všechny,
mam problémek. Moje přítelkyně hrozně moc žárlí a neustále mi vykládá, jak se měním a jak jí už nemam rád a jak jí musím podvádět...... Čistě teoreticky, kdybych jí chtěl podvádět, tak to dělám a nedozvěděla by se to, ale v praxi to nedělám....jsme prostě jeden z mála věrných v mém okolí a taky takový zůstanu. Jenže teď to vyústilo v jeden problém - v úterý jsem byl v práci přes čas (hořel mi termín na odevzdání práce) a ona mi volala, kde jsem a proč jí nedávám vědět, že jsem v práci a tak podobně. Nakonec došla k závěru, že jsem s nějakou jinou a já jí nemohl vysvětlit, že jsem byl v práci. Došlo to i tak daleko, že jsem jí přinesl potvrzení od šéfa, že jsem v té práci opravdu byl, ale na to mi odvětila, že jsme si to mohl opatřit kdekoliv a že jí to nezajímá. Další problém nastal chvilku potom, protože jsme spolu slavily výročí a já jí nedal žádný dárek, ale nezapoměl jsem na to a ona to bere tak, že na ní kašlu. Jsem z toho dost zoufalej, protože už nevím jak jí mam uklidnit aby nežárlila a bylo mezi námy vše O.K...... Kdyby mi někdo mohl poradti, tak budu jedině rád. Moc díky H.
Honzin
Nováček
Nováček

Věk: 24

Příspěvekod Řehák Lukáš » 2nd únor 2010, 21:09

Honzin: To Tě fakt lituju, já to měl podobně, přišel jsem díky ní o dobré vztahy s přátely,..... Je to šílená situace,..... Snaž se to ignorovat...buď jí to přejde, nebo se rozejdete.... víc možností není :-(

Jestli Tě to uklidní, tak tady je jedna písnička, nikdy to nebyl můj styl, ale když jsme si přeložil text, shlédl to ujeté video....tak mně to celkem chytlo a pobavilo...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mKm9hfxcHE8&feature=related[/youtube]
BlackZoneCZ -
Můj profil na lidech => www.lide.cz/BlackZoneCZ Moje galerie => www.album.volny.cz/lukas.rehak
Řehák Lukáš
Častý příspěvatel
Častý příspěvatel

Věk: 20

Příspěvekod Mari » 5th únor 2010, 08:58

Honzine, myslím, že to je prostě ženská reakce na určitý útlum projevů náklonnosti ve vztahu v době, kdy přejde největší zamilovanost. Vy muži, když jste zamilovaní, snažíte se nás získat a ukojit svou touhu, tak nám snesete modré z nebe. Ale když získáte ve vztahu nějakou jistotu, tak vaše projevy zájmu řídnou a mění charakter, přijde určitý stereotyp. A my ženské tohle dost špatně snášíme. To je prostě fakt. Je pravda, že některé líp a některé hůř, ale myslím, že obecně v každém vztahu nějaké takové období nastane. Některé vztahy ho prostě nepřežijí a ty co ano, mají šanci na dlouhodobější perspektivu.
Možná by ses mohl zamyslet, jak se váš vztah vyvíjí, jak se vyvíjí tvoje chování k slečně a promluvit si s ní o její představě, jak by to mezi vámi mělo fungovat. Možná to chce opravdu přemýšlet nad svými pocity a potřebami, ale třeba se to vyplatí.
Mari
Přispěvatel
Přispěvatel

Věk: 38

Re: Můj velký problém....

Příspěvekod Jaaanička » 9th červen 2010, 18:56

Dokážu si představit, jak se trápíš.. bohužel ti můžu jen poradit si s ním upřímně a narovinu promluvit. :-(
Jaaanička
Nováček
Nováček

Zpět na Žárlivost