od Lenuska » 12th leden 2010, 13:02
Chodím se svým přítelem necelých 5 měsíců. Všechno bylo super, ale v poslední době si něčeho všímám. Vždy jsem se mu líbila taková jaká jsem, ale teď mi třeba řekl, mě se nelíbí jaké máš teď ty vlasy, ostříhej si ofinu. Tak jsem říkala proč, a on že se mu to líbí. Dobře tak jsem si ji ostříhala, musím říct, ale že mi to celkem prospělo. No sice jsem si ji ostříhala, ale nemám ji úplně hustou, takže se mu to zase tak nelíbilo, furt mi ji upravoval a říkal, že mi to musí ostříhat sám a tak. Ale mě se to prostě líbí tak jak to mám, nechci ji mít jinou. No a ještě, máme jít teď na ples, a já jsem si koupila krásné nové dvoje šaty. Mám ještě jedny žluté šaty z loňska, ale ty se mi moc nelíbí, byla jsem v nich snad na 4 plesech a hlavně se v nich necítím moc dobře. Jednou jsem se o nic před svým přítelem zmínila a on mi řekl, že si je mám vzít teď na ten ples, přitom je nikdy neviděl. A já že ať se nezlobí, ale že se v nich necítím a nemám je ráda. Že si chci vzít jedny z těch nových. A on, buď si vemeš žluté nebo na ples nejdu. A ještě na mě, já k tobě přijedu, učešu tě a upravím. A já na něho co? Vždyť se umím upravit sama! A on že ne, že mě upraví on. Že chce abych byla hezká. A já na něho, a já nejsem hezká když se sama upravím? A on, že jo ale že chce abych byla ještě hezčí. A já na něho, že jsem spokojená taková jaká jsem, že jsem se mu přece vždycky líbila a nikdy nechtěl ať neco na sobě změním. A on že me chce udělat ještě dokonalejší nebo co. Jako docela jsme nezachápala, pak jsme od toho tématu odešli tak jsem to už neřešila, ale docela mě to zamrzelo a nevím co si mám myslet. Ještě k tomu mám pocit, že já bych pro něho udělala vše na světě, což on ne pro mě. On chce abych třeba k němu přijela tehdy a tehdy a ja prostě přijedu, protože mu chci udělat radost a zároveň se na něho těším. Ale on by to třeba pro mě vůbec neudělal, kolikrát jsme byli domluveni a on to zrušil. Já bych to třeba nedokázala odmítnout. Pořád se ho třeba ptám, nezapoměl si všechno, máš to máš to, proste zajímám se o něho, záleží mi na něm. Říkám mu jak ho mám ráda jak mi na něm záleží. Neříkám, že on mi to neříká, ale hrozně moc málo. Jako mám trošku pocit, že skáču jak on píšká. Že to co bych pro něho udělala já by on pro mě neudělal. Třeba by sám ani nezvedl telefon a nezavolal mi. A když jsem mu to vytkla tak on, vždyť já ti volám pořád. Jestli myslí pořád jednou za 3 týdny, tak promiň, ale tohle mi pořád teda nepříjde. Kolikrát mu první volám já, první já napíšu sms. On by sám od sebe mi nenapsal sms, jak se máš apod. Ale když mu něco řeknu tak on mi pořád píše a volá. Kdysi jsme se pohádala a já pak za ním přišla a dělala jsem, že mě ta hádka vůbec nezajímala a ho to začalo štvát, že to najednou neřeším. Začal mít pocit, že mě může ztratit, pokaždé když jsem někde šla tak se mě ptal a ty tam jdeš za nějakým chlapem a ták, jako říkal to tak že mi to i lichotilo a viděla jsem, že mu asi trošku došlo, že by mě mohl ztratit. Říkala jsem si super, už jsem zase nad ním nahoře, aspoň si něco uvědomil. Ale přes Vánoce se to nějak ztratilo a je to tam kde bylo. Že já jsem zase dole pod ním. Nechci být ale pod ním chci abychom byli na stejno. Promiň te, že jsem napsala takový dlouhý text, ale potřebovala jsem se tzn. vykecat. Budu ráda, za každou radu. Předem děkuji moc. Lenka